Τι κάνουμε

Το project μας ξεκίνησε από ένα απλό ερώτημα “γιατί να μην μπορεί ο καθένας μας να έχει το δικό του t-shirt, καπέλο, παπούτσι ή τσάντα όπως το θέλει πραγματικά αυτός;” . Ρίχνοντας μια ματιά στην αγορά για το κόστος ενός τέτοιου έτοιμου χειροποίητου προιόντος, εκπλαγήκαμε.

Ανακατεύοντας λοιπόν, τις γνώσεις μας και το μεράκι μας, φτιάξαμε δείγματα από διάφορα σχέδια κάθε λογής γούστου καθώς και πολλά αγαπημένα και ξεχασμένα σχέδια, χρησιμοποιώντας ποικίλες τεχνικές και διάφορα υλικά. Χρησιμοποιήσαμε χρώματα αποκλειστικά για ύφασμα, ανθεκτικά στο πλύσιμο και στον χρόνο καθώς και προιόντα 100% βαμβακερά.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν, ένα δείγμα δουλειάς μας και σας προσκαλούμε να μας φέρετε κι εσείς το αγαπημένο σας σχέδιο ή να επιλέξετε κάποιες από τις προτάσεις μας, βάζοντας μέσα τον δικό σας χαρακτήρα και έτσι να το κάνουμε μαζί μοναδικό. Μην σας τρομάζει η λέξη “χειροποίητο”, το κοστός για να την υλοποίηση της ιδέας ήταν μικρό.

Όσον αφορά το όνομά μας, δεν ήταν δύσκολο να το βρούμε εφόσον, το άκουσμα μόνο, του project και πιθανόν του κόστους δημιουργρεί την εντύπωση μιας δουλειάς άρπα κόλλα. Καλώς ήρθατε λοιπόν, στον κόσμο του αρπακόλλα.

ποίοι είμαστε

Στάθης Αρβανιτάκης

Στάθης Αρβανιτάκης

Graphic Designer, Painter

Ο τρελός του χωριού!